Direct informatie? Bel 0528-265294 facebook twitter

Alle disciplines onder een dak

Oudercursus huilen, boos zijn, ruzie

Huilen en boosheid zijn uitingen van een werkelijke behoefte en geen 'wangedrag'. Kinderen hebben veel liefde en aandacht nodig, juist als ze het eigenlijk het minst verdienen. In de dagelijkse opvoeding kunnen er problemen ontstaan, hoe om te gaan met heftige emoties. Voor deze opvoedingsproblematiek voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar biedt de kinderpraktijk een oudercursus die gegeven wordt door de kindertherapeut, zij is tevens erkend HBR-trainer.

 

Wat is de oudercursus huilen, boos zijn en ruzie?

Deze oudercursus kan ouders/opvoeders ondersteunen in het omgaan met huilen en boosheid zonder dat zij het huilen proberen te stoppen. Daarnaast wordt duidelijk gemaakt hoe je kinderen kunt stimuleren zelf oplossingen te vinden om conflicten op te lossen. Opvoeders krijgen hiertoe vaardigheden aangereikt, waarmee ze kunnen oefenen. Om een idee te krijgen van deze cursus wordt er gestart met een informatieve bijeenkomst waarbij ouders/opvoeders zich kunnen opgeven. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten waarbij er op interactieve wijze met elkaar aan de slag wordt gegaan.

 

Wat kost de oudercursus huilen, boos zijn, ruzie?

De oudercursus huilen, boos zijn en ruzie, kost €75,-
Hiervoor krijgt u drie interactieve ouderbijeenkomsten van 2 uur, inclusief koffie/thee.
De cursus start, bij voldoende deelname (minimaal 4 ouders), in goed overleg met ouders.

 

Interesse?

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over deze cursus? Geef u dan op voor de informatiebijeenkomst van deze oudercursus.
Ook de informatiebijeenkomst vindt plaats bij voldoende aanmeldingen en in goed overleg.

Nieuws

meer nieuws


Twitter