Direct informatie? Bel 0528-265294 facebook twitter

Alle disciplines onder een dak

Wie zijn wij

Het team van Kinderpraktijk de Leeuwerik bestaat uit 8 enthousiaste dames; 4 kinderfysiotherapeuten, 2 logopedisten, 1 kinderergotherapeut en 1 kindercoach. Alle kinderfysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF en BIG geregistreerd. De logopedisten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en het Register voor Preverbaal therapeuten. Hieronder stellen wij graag iedereen persoonlijk aan u voor.

 

pasfoto leeg Jasmijn Tolsma

Kinderfysiotherapeut en kinderfysiotherapeutisch draagconsulent

 

 

 

 

 

Nienke Pruntelpasfoto leeg

Kinderfysiotherapeut i.o

 

 

 

 

 

 

pasfoto leeg

Marielle Lankhorst

Kinderfysiotherapeut Msc

 

 

 

 

 

 

Inge van der Leij-Hemmen

Inge is sinds 2013 verbonden aan de kinderpraktijk, ze studeerde ergotherapie aan de HVA ('88-'92) en deed haar Masters ('01-'03) in Stockholm. Inge heeft gewerkt in de kinderrevalidatie van revalidatiecentrum Heliomare in Wijk aan zee, als vrijwilliger in Guyana (Z-A), het AMC Kinderziekenhuis en UMCG. Inge heeft zich gespecialiseerd in: niet aangeboren hersenletsel, meervoudige handicap, spalkbehandeling bij aangeboren handletsel of spasticiteit, spina bifida, complexe zitproblemen in b.v. de rolstoel, neuro revalidatie bij kinderen met cerebrale parese vanaf 0 jaar en handelingsproblemen bij DCD.
Inge is lid van de Adviesgroep Kind en Jeugd van Ergotherapie Nederland en auteur van het Beroepsprofiel Kinderergotherapie voor Ergotherapie Nederland, uitgave 2014. Inge is bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag (06-20804742) of info@ergotherapiedrenthe.nl

 

Paula Oosterhuis-Talens

In 2002 is Paula afgestudeerd aan de Hanzehogeschool van Groningen als logopedist. Sinds 2008 is zij, naast allround logopedist, geregistreerd preverbaal therapeut. Dit houdt in dat Paula gespecialiseerd is in het behandelen van 0-2 jarigen met problemen in de vroege communicatie en/of eet- en drinkproblematiek. Paula is op maandagochtend en de gehele vrijdag in de kinderpraktijk te vinden.

 

Hinke Alie de Boer

Hinke Alie is in 2012 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool van Groningen als logopedist. Sinds oktober 2013 is zij werkzaam bij Logopediepraktijk Hoogeveen als allround logopedist maar behandelt ze vooral kinderen met spraak- en taalproblemen. Hinke is in de kinderpraktijk werkzaam op woensdagmiddag.

 

 

 

Barbara Bisschop

Barbara volgde de HBO-opleiding tot kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapeut. Daarnaast heeft zij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, wat maakt dat ze breed georiënteerd is. Haar specialisme is systemisch werken. Barbara werkt niet alleen met kinderen, maar vooral ook met ouders en scholen. Barbara verzorgt sociale vaardigheidstraining zowel individueel als in kleine groepjes. Therapie of coaching kan zowel plaatsvinden in haar eigen praktijk 'Ba-Zes' in Zuidwolde als op locatie in de praktijk.
Barbara is lid van de beroepsvereniging van en voor Kindertherapeuten (V.v.v.K). Tevens staat zij ingeschreven in zowel het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (R.B.Z.C.) en het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (R.B.N.G

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter