Direct informatie? Bel 0528-265294 facebook twitter

Alle disciplines onder een dak

Wie zijn wij

Het team van Kinderpraktijk de Leeuwerik bestaat uit 8 enthousiaste dames; 4 kinderfysiotherapeuten, 2 logopedisten, 1 kinderergotherapeut en 1 kindercoach. Alle kinderfysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF en BIG geregistreerd. De logopedisten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en het Register voor Preverbaal therapeuten. Hieronder stellen wij graag iedereen persoonlijk aan u voor.

 

 Ellen Mutsaerts-Broekmeyer

Ellen is kinderfysiotherapeut en sinds 1980 mede-eigenaar van "Fysiotherapie de Leeuwerik". Samen met Anouk is zij verantwoordelijk voor "Fitkids". Ellen heeft diverse cursussen gevolgd op het gebied van beweegprogramma's voor kinderen met overgewicht, kracht- en conditietraining, General Movements en plagiocephalometrie cursussen van L. van Vlimmeren. Ellen werkt op maandag, woensdag en vrijdag.
 

 

 

 

 

Paulien van den Berg

In 2007 ronde Paulien haar studie fysiotherapie aan de HAN af, sinds 2011 is zij werkzaam bij "Fysiotherapie de Leeuwerik". In 2012 studeerde zij af bij Avans+ als kinderfysiotherapeut. Binnen de kinderpraktijk is Paulien verantwoordelijk voor het beheer van de website en achterwacht voor "Fitkids" en "Vet Lekker, lekker fit". Paulien volgde de plagiocephalometrie cursussen van L. van Vlimmeren en is in 2014 begonnen met de opleiding Kinderbekken aan de SOMT. Paulien is werkzaam op maandag middag en avond en op woensdag en vrijdag de gehele dag.

 

pasfoto leeg

Marielle Lankhorst

 

 

 

 

 

 

Inge van der Leij-Hemmen

Inge is sinds 2013 verbonden aan de kinderpraktijk, ze studeerde ergotherapie aan de HVA ('88-'92) en deed haar Masters ('01-'03) in Stockholm. Inge heeft gewerkt in de kinderrevalidatie van revalidatiecentrum Heliomare in Wijk aan zee, als vrijwilliger in Guyana (Z-A), het AMC Kinderziekenhuis en UMCG. Inge heeft zich gespecialiseerd in: niet aangeboren hersenletsel, meervoudige handicap, spalkbehandeling bij aangeboren handletsel of spasticiteit, spina bifida, complexe zitproblemen in b.v. de rolstoel, neuro revalidatie bij kinderen met cerebrale parese vanaf 0 jaar en handelingsproblemen bij DCD.
Inge is lid van de Adviesgroep Kind en Jeugd van Ergotherapie Nederland en auteur van het Beroepsprofiel Kinderergotherapie voor Ergotherapie Nederland, uitgave 2014. Inge is bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag (06-20804742) of info@ergotherapiedrenthe.nl

 

Paula Oosterhuis-Talens

In 2002 is Paula afgestudeerd aan de Hanzehogeschool van Groningen als logopedist. Sinds 2008 is zij, naast allround logopedist, geregistreerd preverbaal therapeut. Dit houdt in dat Paula gespecialiseerd is in het behandelen van 0-2 jarigen met problemen in de vroege communicatie en/of eet- en drinkproblematiek. Paula is op maandagochtend en de gehele vrijdag in de kinderpraktijk te vinden.

 

Hinke Alie de Boer

Hinke Alie is in 2012 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool van Groningen als logopedist. Sinds oktober 2013 is zij werkzaam bij Logopediepraktijk Hoogeveen als allround logopedist maar behandelt ze vooral kinderen met spraak- en taalproblemen. Hinke is in de kinderpraktijk werkzaam op woensdagmiddag.

 

 

 

Barbara Bisschop

Barbara volgde de HBO-opleiding tot kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapeut. Daarnaast heeft zij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, wat maakt dat ze breed georiënteerd is. Haar specialisme is systemisch werken. Barbara werkt niet alleen met kinderen, maar vooral ook met ouders en scholen. Barbara verzorgt sociale vaardigheidstraining zowel individueel als in kleine groepjes. Therapie of coaching kan zowel plaatsvinden in haar eigen praktijk 'Ba-Zes' in Zuidwolde als op locatie in de praktijk.
Barbara is lid van de beroepsvereniging van en voor Kindertherapeuten (V.v.v.K). Tevens staat zij ingeschreven in zowel het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (R.B.Z.C.) en het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (R.B.N.G

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter